Veilig online bestellen Gratis thuisbezorgd vanaf € 35 Scherpe deals Binnen 1-2 werkdagen geleverd

Gebruiksvoorwaarden

1. Betaling

Online aankopen kunt u betalen door middel van vooruitbetaling via iDEAL. Voor deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht.

2. Levering en verzendkosten

De bijdrage in de kosten voor levering op het gekozen afleveradres bedraagt € 4,95. Indien de bestelling een waarde heeft die groter is dan € 35,- is de verzending gratis.

3. Thuisbezorgen

Bestellingen worden geleverd via DHL for you.

4. Levertijd

  1. We streven naar een snelle afhandeling van uw bestelling. Indien u uw bestelling plaatst voor 16:00 uur, wordt de bestelling normaal gesproken de volgende werkdag geleverd.
  2. Bent u niet thuis? Onze chauffeur zal een 'Niet Thuis Bericht' bij u achtergelaten. U ontvangt dit bericht op het moment dat de pakketzending niet afgeleverd kan worden.

5. Artikel niet leverbaar

Mocht het artikel toch niet leverbaar zijn dan wordt u door ons per mail daarvan op de hoogte gesteld. En het betaalde bedrag wordt binnen 14 dagen op uw bankrekening gestort.

6. Ruilen en retourneren

Ondanks het feit dat uw bestelling met zorg wordt samengesteld, kan het voorkomen dat er iets niet naar wens is. Neem in voorkomend geval contact op via het contactformulier.

7. Retourneren online aankoop

Als u het bestelde artikel toch niet wil, kunt u het binnen veertien (14) dagen na aflevering terugsturen naar de webshop. U krijgt dan de aankoopprijs terugbetaald.

8. Voorwaarden bij ruilen en retourneren van internetbestellingen:

  1. Binnen 14 dagen nadat uw bestelling bij u is aangeboden voor aflevering.
  2. Het artikel is compleet, niet gebruikt of beschadigd.
  3. Het artikel zit in de originele verpakking.

9. Verkeerd artikel ontvangen of defect aangeleverd

Heeft u een verkeerd artikel ontvangen? Of is het door u bestelde artikel defect? Neem dan contact op met ons. Dit kunt u doen via het contactformulier.

10. Bescherming van uw gegevens

Uw gegevens worden alleen gebruikt om de bestellingen goed af te kunnen handelen, of om uw vragen te kunnen beantwoorden. Deze vertrouwelijk informatie wordt niet aan derden verstrekt. U kunt uw gegevens altijd zelf aanpassen.

11. Garantie

Bij Ons heeft u altijd de standaard fabrieksgarantie op een product. Dit kan per merk en product verschillen. De fabrieksgarantie vindt u in de verpakking. De datum op de factuur geldt als ingangsdatum voor de garantie. U kunt aanspraak maken op fabrieksgarantie als er geen sprake is van gebruikelijke slijtage, opzettelijke beschadiging of nalatigheid. Neem contact op met ons voor meer informatie over garantieafwikkeling.