Veilig online bestellen Gratis thuisbezorgd vanaf € 25 Scherpe deals Binnen 1-2 werkdagen geleverd
Hg schoonmaakmiddelen

Met HG schoonmaakmiddelen heeft u de beste oplossing voor hardnekkige aanslag en vuil. Dit is een gerenommeerd merk dat schoonmaakmiddelen voor specifieke doeleinden maakt. Hierbij denkt u onder meer aan schoonmaakklussen in huis of buitenshuis, maar ook voor de auto, voor kleding en zelfs voor ongediertebestrijdingsmiddelen. U ziet: met HG scho...

Met HG schoonmaakmiddelen heeft u de beste oplossing voor hardnekkige aanslag en vuil. Dit is een gerenommeerd merk dat schoonmaakmiddelen voor specifieke doeleinden maakt. Hierbij denkt u onder meer aan schoonmaakklussen in huis of buitenshuis, maar ook voor de auto, voor kleding en zelfs voor ongediertebestrijdingsmiddelen. U ziet: met HG schoonmaakmiddelen is alles in en om het huis schoon te krijgen.

Welke soorten HG schoonmaakmiddelen zijn er?

Het assortiment van HG schoonmaakmiddelen is zeer breed. Dit merk staat erom bekend dat al hun schoonmaakmiddelen voor een specifiek doel zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld HG producten speciaal gericht op de schoonmaak van de keuken. U vindt in deze categorie specifieke reinigingsproducten voor de oven, magnetron, kookplaat, diepvries, koelkast en ontkalkingsmiddelen. Verder zijn er ook specifieke middelen voor sanitair of vloeren. En wat dacht u van de tuin, die vooral na een lange winter weer grondig gereinigd moet worden? Ook hiervoor zijn er speciale HG schoonmaakmiddelen. Zo beschikt dit merk over producten om groene aanslag te verwijderen van de terrastegels en tuinmeubels. Vindt u het vergrijzen van hout niet zo mooi? Dan behandelt u uw hout met HG hardhout ontgrijzer. Zelfs voor vieze geurtjes uit vuilnisbak heeft dit merk een product. Kortom, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Bestel uw schoonmaakmiddelen bij ons

Zoekt u een oplossing voor één of meerdere schoonmaakproblemen? Bekijk dan het aanbod van HG producten in de webshop van Klus-Deal.nl. Wij bieden online topproducten en leveren bij bestellingen vanaf €25,- gratis. Heeft u nog vragen over de werking van HG producten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of e-mailadres info@klus-deal.nl met uw vragen of opmerkingen.

Anderen bekeken ook: HG ongediertebestrijding | Bison Polymax Express | EPDM contactlijm

Meer

Hg schoonmaakmiddelen Er zijn 118 producten

Subcategorieën

 • Hg Auto
 • Hg Ongedierte

  Gebruik HG ongediertebestrijding als u overlast ervaart door ongedierte. Hoe klein ongedierte ook kan zijn, u ondervindt er mogelijk behoorlijk wat hinder van. Als het niet gaat om rondvliegende wespen en vliegen, dan heeft u wel last van knagende muizen, krioelende mieren of tast bladluis uw planten aan. Gelukkig heeft HG effectieve middelen voor ongediertebestrijding, die u aanschaft bij Klus-Deal.nl.

  Welke soorten HG ongediertebestrijding bestaan er allemaal?

  Omdat er zoveel verschillende soorten ongedierte bestaat, heeft HG ook veel ongediertebestrijdingsmiddelen op de markt gebracht, die u vindt in onze webshop. Vliegen, muggen en wespen kunnen een zomerse dag behoorlijk verpesten. Hiervoor heeft HG diverse soorten sprays. Een speciale HG wespenspray gebruikt u om gelokaliseerde wespennesten te besproeien. Dit is een effectieve wijze om wespen te doden, met een werkingstijd van vier tot zes weken. Heeft u veel last van mieren binnenshuis of buitenshuis? Onderdeel van HG ongediertebestrijding is de HG mierenlokdoos. Plaats deze in de nabijheid van een mierennest en u bent snel van de mieren af. Een HG mierenspray is ook een hulpmiddel. HG heeft voor allerlei soorten kruipend ongedierte een speciale spray ontwikkeld. De spray is effectief tegen onder andere kakkerlakken, bedwantsen, mieren, rupsen en vlooien.

  Bestel uw hulpmiddelen bij ons

  Met HG ongediertebestrijding heeft u de oplossing in handen voor tal van ongedierte die overlast bij u veroorzaken. Bestel de betreffende HG producten in de webshop van Klus-Deal.nl. U krijgt uw bestelling dan snel geleverd. Bestelt u meerdere HG producten en komt uw bestelbedrag boven de € 25,-? Dan is de verzending gratis. Heeft u vragen over ongediertebestrijdingsproducten? Stel ze dan door een e-mail te sturen naar info@klus-deal.nl of door ons contactformulier in te vullen.

  Anderen bekeken ook: HG schoonmaakmiddelen | Titanium platte kwast | Dakreparatiekit

 • Hg Klus
 • Hg Vloeren
 • Hg Keuken
 • Hg Tuin
 • Hg Sanitair
 • Hg Interieur
 • Hg Kleding
Toont 1 - 12 van de 118 items