Veilig online bestellen Gratis thuisbezorgd vanaf € 35 Scherpe deals Binnen 1-2 werkdagen geleverd

Titanium platte kwast

Gebruik een ANZA Titanium platte kwast voor iedere schilderklus. Een platte kwast is een echte allroundkwast, doordat het geschikt is voor diverse schilderwerken. De kwast is prettig als u grote oppervlakken schildert, maar helpt u ook in hoeken en nissen waar u met een roller niet bij kunt. Ontdek ons assortiment aan kwasten en kies een platte kwast van hoge kwaliteit en flexibiliteit.

Benieuwd naar assortiment?

 

Bekijk het nu

 

Kies voor een ANZA Titanium platte kwast voor uw klus

ANZA Titanium heeft diverse soorten kwasten uitgegeven, waardoor u altijd de platte kwast vindt die volledig aansluit bij uw verf- en lakwerkzaamheden. Platte kwasten van dit merk zijn verkrijgbaar in de maten 1 tot en met 2.5. Het soort verf of lak dat u gebruikt, bepaalt welk type kwast u nodig heeft. ANZA Titanium heeft een speciale platte kwast voor iedere klus, bijvoorbeeld voor verf en lak op basis van terpentine. De Titanium Aqua is dan weer geschikt voor verf op waterbasis.

Plaats uw bestelling

Maak het uzelf makkelijk en bestel uw kwasten gewoon vanuit huis. Dit gaat zeer eenvoudig in de webshop van Klus-Deal.nl. Bestel uw ideale ANZA Titanium platte kwast. U vindt bij ons daardoor altijd de geschikte platte kwast. Wij garanderen een snelle en voordelige verzending en zelfs gratis verzending van bestellingen vanaf € 25. Als u nog vragen over deze service of over ons aanbod heeft, bereikt u ons via info@klus-deal.nl.

Anderen bekeken ook:

Grondverf bestellen online | Afplakband voor schilderwerk | HG ongediertebestrijding