Veilig online bestellen Gratis thuisbezorgd vanaf € 35 Scherpe deals Binnen 1-2 werkdagen geleverd

Afplakband voor schilderwerk

Iedere schilder heeft afplakband nodig voor schilderwerk. In ons assortiment vindt u diverse typen afplakband voor hobbymatig en professioneel schilderwerk. Bij schilderen geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is. De voorbereidende werkzaamheden van een schilder bestaan, naast het verwijderen van oude verflagen, vooral ook uit het afplakken van de plekken die niet geverfd mogen worden. Ontdek het assortiment van Klus-Deal.nl.

Benieuwd naar assortiment?

 

Bekijk het nu

 

Diverse soorten afplakband voor het beste resultaat voor uw schilderwerk

Onze collectie afplakband voor schilderwerk bestaat uit verschillende afmetingen en specificaties. Zo vindt u altijd een type dat geschikt is voor uw werkzaamheden. Onze maskeertape laat geen lijmresten achter voor een perfect resultaat. Als u afplakband gaat kopen, dan is het belangrijk dat u let op de hechtkracht van de lijm. Op sommige ondergronden heeft u namelijk een stevige lijm nodig, maar op delicate ondergronden juist niet. Kies bij het afplakken op behang of andere verflagen voor afplakband met een zeer lage kleefkracht. U hoeft dan niet bang te zijn dat u de ondergrond beschadigt. U bestelt in onze kluswebshop naast afplakband voor schilderwerk ook diverse soorten verf, zoals:

Bestel afplakband in onze webshop

Heeft u afplakband voor schilderwerk nodig? Bestel dit dan gemakkelijk online in onze webshop voor uw klusspullen. U vindt altijd een rol die geschikt is voor uw schilderklus. Bestel voldoende maskeertape, zodat u niet tekortkomt tijdens het schilderen. Bovendien verzenden wij vanaf een bestelbedrag van €25,- geheel gratis. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@klus-deal.nl. Wij voorzien u graag van de juiste oplossing.

Anderen bekeken ook:

Bison houtlijm kopen  | Muurverfroller kopen | Bison Polymax Express