Veilig online bestellen Gratis thuisbezorgd vanaf € 35 Scherpe deals Binnen 1-2 werkdagen geleverd
Dakreparatiekit

Met een dakreparatiekit repareert u zelf beschadigde dakbedekking. Iedereen met een plat dak komt wel eens een beschadiging van het bitumen tegen. Vooral als het bitumen al jaren op het dak ligt, ontstaan er beschadigingen. Voor de reparatie hiervan hoeft u gelukkig geen dakdekker te bellen. U bestelt dan namelijk gewoon een dakreparatieset bij ...

Met een dakreparatiekit repareert u zelf beschadigde dakbedekking. Iedereen met een plat dak komt wel eens een beschadiging van het bitumen tegen. Vooral als het bitumen al jaren op het dak ligt, ontstaan er beschadigingen. Voor de reparatie hiervan hoeft u gelukkig geen dakdekker te bellen. U bestelt dan namelijk gewoon een dakreparatieset bij Klus-Deal.nl, zodat u zelf eenvoudig schade aan uw dak repareert. Ontdek ons assortiment voor een dakreparatieset of bestel uw losse benodigdheden, zoals een dakreparatiekit.

De voordelen van een dakreparatiekit

Schaf een dakreparatieset aan bij onze kluswebshop om kleine reparaties aan uw dakbedekking te verrichten. Onze set bevat een pot met 750 ml rubber seal, een rol rubber seal-textielband, een kwast, een roerstaafje en schuurvezel. Met behulp van de rubberband maakt u met vloeibare dakbedekking alle gaten en beschadigingen weer waterdicht. De dakreparatiekit gebruikt u naast de reparatieset voor schade aan de dakbedekking en is ook geschikt voor andere waterdichte hechtingen. De dakreparatiekit is namelijk dé ideale oplossing voor alles dat waterdicht gemaakt moet worden, zowel voor binnen als buiten. Wij verkopen onder andere de Bison-dakreparatiekit. Naast dakreparaties gebruikt u deze producten ook voor douchegoten, dakgoten of kozijnaansluitingen.

Bestel de juiste dakreparatieset in onze webshop

Controleer regelmatig uw dak om tijdig schade aan de dakbedekking te ontdekken. Hierdoor voorkomt u dat u later alsnog met grote lekkages te maken krijgt. De dakreparatieset en dakreparatiekit is een handig hulpmiddel om zelf uw dak te repareren bij kleine beschadigingen. U bestelt eenvoudig een set bij Klus-Deal.nl. Hierbij geniet u van een snelle en voordelige levering. Bij een bestelling vanaf €25,- bezorgen wij zonder bijkomende kosten. Wilt u meer informatie ontvangen over de producten uit ons assortiment? Benader ons dan per e-mail via info@klus-deal.nl.

Meer

Dakreparatiekit Er zijn geen producten in deze categorie.