Veilig online bestellen Gratis thuisbezorgd vanaf € 35 Scherpe deals Binnen 1-2 werkdagen geleverd

Dakreparatie en EPDM Er zijn 17 producten

Subcategorieën

 • Dakreparatie
 • EPDM en toebehoren

  Wilt u dakbedekking van EPDM gaan plaatsen en wilt u dit materiaal en toebehoren tegen een scherpe prijs bestellen? Dan kunt u terecht bij de online bouwmarkt Klus-Deal.nl. In ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor het repareren of vernieuwen van uw dak. Met EPDM en toebehoren uit onze webshop, bent u verzekerd van topkwaliteit. In ons assortiment vindt u allerlei producten van A-merken uit de branche. Ontdek snel ons ruime assortiment voor al uw kluswerk!

  Ontdek ons uitgebreid aanbod aan EPDM en toebehoren

  EPDM is een voordelig alternatief voor dakbedekking van bitumen. Met dit materiaal kunt u zelf uw dakbedekking repareren of vernieuwen en realiseert u een volledig waterdicht dak. Het synthetische rubber is licht van gewicht, waardoor u het materiaal zelf kunt aanbrengen. In het assortiment vindt u verschillende vormen van EPDM en toebehoren, zoals een handige aandrukrol, sealer, EPDM-contactlijm en primer. Hiermee wordt het zelf repareren of aanleggen van een waterdicht dak bereikbaar voor iedereen! Ontvangt u graag advies over de verschillende producten van onze kluswebshop van dit materiaal? Wij adviseren u graag over EPDM en toebehoren, zodat u verzekerd bent van de juiste aankoop.

  Bestel al uw benodigdheden op één plek

  Bestel vandaag nog materialen van EPDM en toebehoren voor het aanleggen of repareren van uw dak. Profiteer van scherpe prijzen en van gratis verzending bij een bestelling van meer dan €25,-. Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze dakreparatiesets? Stel uw vragen door contact met ons op te nemen via info@klus-deal.nl. Bekijk voor nog meer voordeel onze aanbiedingen. Wij maken klussen voordelig!

  Anderen bekeken ook:

  Rubber kit | HG schoonmaakmiddelen | Bison houtlijm kopen


  pandser

 • Dakreparatiekit

  Met een dakreparatiekit repareert u zelf beschadigde dakbedekking. Iedereen met een plat dak komt wel eens een beschadiging van het bitumen tegen. Vooral als het bitumen al jaren op het dak ligt, ontstaan er beschadigingen. Voor de reparatie hiervan hoeft u gelukkig geen dakdekker te bellen. U bestelt dan namelijk gewoon een dakreparatieset bij Klus-Deal.nl, zodat u zelf eenvoudig schade aan uw dak repareert. Ontdek ons assortiment voor een dakreparatieset of bestel uw losse benodigdheden, zoals een dakreparatiekit.

  De voordelen van een dakreparatiekit

  Schaf een dakreparatieset aan bij onze kluswebshop om kleine reparaties aan uw dakbedekking te verrichten. Onze set bevat een pot met 750 ml rubber seal, een rol rubber seal-textielband, een kwast, een roerstaafje en schuurvezel. Met behulp van de rubberband maakt u met vloeibare dakbedekking alle gaten en beschadigingen weer waterdicht. De dakreparatiekit gebruikt u naast de reparatieset voor schade aan de dakbedekking en is ook geschikt voor andere waterdichte hechtingen. De dakreparatiekit is namelijk dé ideale oplossing voor alles dat waterdicht gemaakt moet worden, zowel voor binnen als buiten. Wij verkopen onder andere de Bison-dakreparatiekit. Naast dakreparaties gebruikt u deze producten ook voor douchegoten, dakgoten of kozijnaansluitingen.

  Bestel de juiste dakreparatieset in onze webshop

  Controleer regelmatig uw dak om tijdig schade aan de dakbedekking te ontdekken. Hierdoor voorkomt u dat u later alsnog met grote lekkages te maken krijgt. De dakreparatieset en dakreparatiekit is een handig hulpmiddel om zelf uw dak te repareren bij kleine beschadigingen. U bestelt eenvoudig een set bij Klus-Deal.nl. Hierbij geniet u van een snelle en voordelige levering. Bij een bestelling vanaf €25,- bezorgen wij zonder bijkomende kosten. Wilt u meer informatie ontvangen over de producten uit ons assortiment? Benader ons dan per e-mail via info@klus-deal.nl.

Toont 1 - 12 van de 17 items